!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • mirage blue s

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Mirage Blue.s

Mirage Blue.s

Mirage Blue.s is een natuursteenlooktegel met een moderne look gebaseerd op 'Pierre Bleue', de blauwgrijze Belgische steensoort die ook in veel Nederlandse historische gebouwen te vinden is. Blue.s komt in de grote formaten en strakke look waar moderne interieurs om vragen, maar brengt tegelijkertijd de natuurlijke variatie en het natuurlijke gevoel van echte steen in huis.

Mirage Blue.s natuursteenlook tegels komen in de tinten:

  • Ego
  • Core
  • Mood

Naast de verschillende kleuren is er de mogelijkheid om voor een Vintage afwerking te kiezen, waardoor de tegels op echte doorgewinterde natuursteen lijken.

Qua formaat kunt u alle kanten op, met tegels van 30x30 cm tot en met 120x120 cm, plus 7,5x60 cm en 15x60 cm formaten om accenten te leggen, verschillende mozaïekopties en afwerkstukken. De meest gangbare formaten zijn eveneens als buitentegel beschikbaar.

Laat u overtuigen van de natuurlijke indruk en de mogelijkheden van Mirage Blue.s natuursteenlook tegels in de brochure (pdf) of op de website.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Blue.s  van Mirage? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Mirage in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mirage Blue.s tegelserie.

Vraag een offerte aan