Marlborough tegels wandtegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Marlborough tegels

Marlborough tegels

Marlborough tegels zijn verfijnde, elegante wandtegels en mooie porseleinen vloertegels voor bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. Dit tegelmerk komt uit Engeland en heeft handgemaakte keukentegels, glasmozaïek en porseleinen (geglazuurde) vloertegels.

Marlborough tegels dateren uit 1936, waarin de schoolleraressen Sylvia Packard en Rosalind Ord begonnen met hun bedrijf Packard & Ord in het plaatsje Marlborough. Ze hebben tegels gemaakt voor Queen Mary en hun werk, altijd gemarkeerd met ‘PO’, is nog steeds te zien in musea en op wanden over de hele wereld.

De tegelseries van nu varieren van mooie glazen keukentegels voor op de wand tot aan klassieke vloertegels. Van leuke decors op witte wandtegels tot aan strakke marmerlook tegels voor op de vloer. Marlborough tegelcollecties zijn sjiek, elegant, verfijnd en sierlijk.

Vraag een offerte aan

Tegels van Marlborough levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Marlborough? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marlborough. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Marlborough tegels.

Vraag een offerte aan