!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Margres Underground tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Margres Underground tegels

Margres Underground tegels

Margres Underground betonlook tegels zijn vloertegels van keramiek in een neutraal en sober kleurenpalet en in een natuurlijke of bewerkte look met een mat effect en lichte structuur. De Margres Underground tegelserie maakt van uw woonkamer of andere binnenruimte een opvallend geheel door de strakke, maar neutrale basis die de tegelserie uw interieur biedt. Bovendien zijn de Margres Underground tegels erg geschikt voor openbare ruimtes.

Margres Underground betonlook tegels zijn leverbaar in het kleurenpalet:

  • Carbon
  • Light Grey
  • Cream
  • Snow

De Margres Underground betonlook tegels zijn er in drie formaten: 90x90 cm, 60x60 cm en 45x90 cm. Ook zijn er bijpassende mozaïek tegels verkrijgbaar in vierkante of baksteen vorm met de afmetingen 30x30 cm per mat. Daarnaast zijn er speciale stukken verkrijgbaar van de Margres Underground tegels voor een mooie afwerking.

Bekijk de Margres Underground tegels brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Underground van Margres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Margres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Margres Underground tegelserie.

Vraag een offerte aan