!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Margres Subway tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Margres Subway tegels

Margres Subway tegels

Margres Subway tegels zijn strakke, gladde betonlook vloertegels in vierkante en langwerpige formaten, met natuurlijke cementkleuren. Deze tegels lijken net echt beton, maar hebben het gebruiksgemak van keramiek. De Margres Subway tegelserie siert uw woonkamer of andere binnenruimte doordat het een opvallende en strakke, maar neutrale basis is voor uw interieur. Bovendien zijn de Margres Subway tegels door hun uitstraling erg geschikt voor openbare en grote ruimtes.

Margres Subway cementkleurige tegels zijn leverbaar in de volgende natuurlijke kleuren:

  • Clay
  • White
  • Ash
  • Smoke

De Margres Subway tegels zijn er in de vierkante formaten 90x90 cm en 60x60 cm en in de langwerpige formaten 40x90 cm en 30x60 cm. Wat deze tegelserie nog opvallender maakt, zijn de decortegels en de vele soorten mozaïek tegels. Er zijn zelfs tegels met een versleten, industrieel decor dat zilverkleurig of goudkleurig oogt. Ook zijn er speciale stukken verkrijgbaar van de Margres Subway tegels, die het leggen vergemakkelijken.

Bekijk op de website van Margres de Margres Subway tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Subway van Margres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Margres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Margres Subway tegelserie.

Vraag een offerte aan