!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Margres Slabstone tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Margres Slabstone tegels

Margres Slabstone tegels

De Margres Slabstone tegels bestaat uit steenlook tegels met een mooie natuurlijke uitstraling. De Slabstone vloertegels zijn niet te onderscheiden van echt steen. De tegels hebben drie afwerkingen: natuurlijk gerectificeerd, anti-slip en Soft Shiny. Deze tegels passen perfect in de woonkamer van uw woning, maar ook in bijvoorbeeld uw keuken, slaapkamer, badkamer of hal. Daarnaast is er een variant voor buiten. Door de neutrale kleuren van Margres Slabstone tegels valt uw interieur extra op.

De Margres Slabstone tegelserie komt in de warme kleuren:

  • White
  • Beige
  • Tortora
  • Light
  • Grey

De Margres Slabstone vloertegels zijn in enkele langwerpige en vierkante formaten: 90x90 cm, 45x90 cm, 60x60 cm en 30x60 cm. De 60x60 cm variant is er ook in 20 mm dik voor buiten. Bekijk op de website van Margres de Slabstone tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen, of download de Margres Slabstone brochure (PDF).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Slabstone van Margres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Margres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Margres Slabstone tegelserie.

Vraag een offerte aan