UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

 • Margres
 • Margres

Margres is een Portugees tegelbedrijf. In Portugal is Margres tegels marktleider op het gebied van tegelvloeren. Ook was het één van de eerste fabrikanten die onverglaasde porcelanato tegels ging produceren. Margres is gespecialiseerd in onverglaasde porcelanato vloertegels, van kleinformaat tot grootformaat (60x120 cm).

Margres tegelseries:

 • Margres Chic: Vloertegels uit de serie chic zijn zeer populair, full body porcelain tegels en dus door en door gekleurd. Tegels uit deze sierie zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden maar heeft u wel alle gemak van in onderhoud. De kleuren vogue, glamour, charme, flair en de populaire donkere margres chic tendance zijn leverbaar in diverse maten.
 • Margres Extreme: De vloertegels van margres extreme zijn vlak van oppervlakte in lichte transperante kleuren met licht glanzend oppervlak. Maten tegels van 45x45 tot aan grootformaat 60x120 cm vloertegels. De kleuren low grey, wide white, high cream, long green, deep black, large brown en extra white.
 • Margres Diamond: Leisteen look vloertegels die natuursteen zo goed nabootsen dat het niet van echt natuursteen te onderscheiden is. Vooral het tegelformaat 45x90 cm is zeer populair en leverbaar in de kleuren heart black, oval brown, round beige en drop grey.
 • Margres Live: Door de lichte structuur in de tegel en gerectificeerde tegels zeer strak design voor een koel uiterlijk. Leverbaar in de kleuren now beige, clip caramel, link grey en stage black.
 • Margres Need: Vloertegels leverbaar in diverse maten tot 60x120 cm, tevens tegelplinten en traptreden in te verkrijgen. Kleuren touche beige, taste honey, look soft grey, living green en listen black.
 • Margres One: Tegels toepasbaar in elke ruimte van woonkamer tot het doorleggen op het terras want ze zijn ook vorstbestendig. Leverbaar in de maten 30x60 en 60x60 cm in de kleuren white one, cream one, silver one, grey one, black one en gold one road.
 • Margres XL: Vloertegels 60x60 cm in hoogglans gepolijst zwart of wit, volta preto en de edison branco. Eerste klas tegels voor een modern uiterlijk. Bekijk ook de PDF-folder van Margres XL tegels.
 • Margres Re Wood: Nieuwe houtlook vloertegel serie in de kleuren whitewood, brownwood, redwood en blackwood. Uitermate geschikt voor woonkamer, terras of slaapkamer in de maten 12x60, 15x60, 30x60 of 60x60 cm. Vloertegels zijn gerectificeerd dus strakke uitstraling.
 • Margres Party: Vloertegels die ook op wanden worden toegepast in de badkamer, veel decortegels en mozaïek tegels met glas gecombineerd. Kleuren openparty, welcomeparty, loftparty, loungeparty, freeparty, houseparty en nightparty. Leverbaar in tegels van zowel 60x60 als 30x60 cm.
 • Margres Walk: Wand-vloertegels in gerectificeerde uitvoeringen in de kleuren walk beige, walk caramel, walk grey en walk black.
 • Margres Open: Onder andere houtlook vloertegels die niet van echt hout te zijn onderscheiden maar wel het gemak in onderhoud. Kleuren open white, open brown, open beige, open wenge, open grey en open grey deck.
 • Margres Eternity: Zowel mat als hoogglans gepolijste vloertegels in licht grijze tinten, maten 60x60 cm en 45x90 cm. Kleuren: eternity white, eternity light grey en de eternity grey.
 • Margres Unique: Tegels met een uitgebreid assortiment mozaïeken en decortegels voor bijvoorbeeld de badkamer. Kleuren zijn cotton, pearl, silver, ebon en moss.
 • Margres Magic: Tegels met een zeer luxe uitstraling, zilver en goud mozaïek zitten in de decors verwerkt. Vloertegels met quartz worden van de magic serie gecombineerd.
 • Margres Pedra Lusitana: Vloertegels met een licht glanzend oppervlakte met een bewerking en leverbaar in diverse maten en decors. Kleuren luz da estrela branco, luz do algarve amerelo, luz do alentejo castanje, luz da guarda cinza en luz do douro preto.
 • Margres Urbis: Deze tegels zijn per kleur leverbaar in diverse afwerkingen en formaten, een zeer uitgebreid assortiment met dexors en mozaïeken voor elk vertrek in en om het huis. Kleuren genova, brescia, modena, pisa, bolonha, rimini en veneza.
 • Margres Tecnica: Tegels die meestal projectmatig worden toegepast in bijvoorbeeld auto showrooms, nieuwbouw projecten of vliegvelden. Zowel mat / gepolijst als maatwerk mogelijk.

De nieuwste serie van Margres is de Margres Natural. Dit zijn tegels met een natuurlijke, subtiele houtlook (keramisch parket). Bekijk ook de website van Margres voor een totaaloverzicht: Margres Tegels.

Tegels van Margres levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Margres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Margres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Margres tegels.

Webdesign: Creative Data