uitgebreid advies nodig ? Plan een afspraak in via onze agenda
  • Magica Beton tegels

Offerte aanvragen

Magica Beton tegels

Magica Beton tegels

Magica Beton tegels zijn industrieel ogende wandtegels en vloertegels in natuurlijke kleuren met betonlook. De kleuren van de Magica Beton vloertegels zijn neutraal en geven uw interieur een stoere, robuuste uitstraling. De wandtegels zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar in diverse varianten zoals tegelstroken, maar ook in een opvallend patchwork vintage decor. Magica Beton tegels zijn zeer geschikt voor woonkamers in lofts en appartementen, staan modern in de keuken en geven uw badkamer een hedendaagse look.

De koele Magica Beton kleuren:

  • Joie
  • Provence
  • Ville
  • Metro

Magica Beton vloertegels zijn er in het vierkante formaat 60x60 cm en het langwerpige formaat 30x60 cm. De Beton patchwork vintage decortegels zijn er in het formaat 60x60 cm en 20x20 cm, de tegelstroken in 30x60 cm. Daarnaast zijn er speciale stukken zoals plinten verkrijgbaar.

Bekijk de Magica Beton brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Beton van Magica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Magica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Magica Beton tegelserie.

Vraag een offerte aan