• lea stoneclay

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Lea Stoneclay tegels

Lea Stoneclay tegels

Lea Stoneclay tegels vormen een unieke nieuwe serie waarbij eeuwenoud materiaal in een nieuwe vorm is gegoten. Lea Stoneclay hardsteenlook tegels zijn beschikbaar in een ruim assortiment aan varianten en zijn te bestellen als wandtegels maar ook als vloertegels. Lea Stoneclay hardsteenlook tegels komen goed tot hun recht in formele kantooromgevingen met allure, maar passen ook goed in privévertrekken als badkamers en woonkamers. 

Deze houtstructuur tegels van Lea Stoneclay hardsteen look tegels zijn onder andere leverbaar in de maten 30x60 cm, 45.2x45.2 cm, 60x60 cm en in onderstaande kleuren:

  • Silt 
  • Lime
  • Cendre
  • Charcoal

Bekijk de Lea Stoneclay pagina op de website van Lea Ceramiche voor het complete overzicht en afbeeldingen van de houtlooktegels.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Stoneclay van Lea? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Lea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Lea Stoneclay tegels.

Vraag een offerte aan