• Lea Slimtech Delight tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Lea Slimtech Delight tegels

Lea Slimtech Delight tegels

Lea Slimtech Delight tegels is een klassiek ogende marmerlook tegel. De verschillende varianten bootsen echt bestaande marmersoorten na, maar zijn onderhoudsarmer, goedkoper en duurzamer. Voor een rijke interieurafwerking is Lea Slimtech Delight keramisch marmer een goede keuze.

Lea Slimtech Delight komt in de kleurvarianten:

  • Calacatta Oro
  • Venato Bianco
  • Invisible Light
  • Marquina Nero

De Slimtech technologie maakt XXL tegelformaten mogelijk, en Lea Slimtech Delight is dan ook leverbaar in 60x120 cm, 120x120 cm en 120x260 cm. Met zulke grote tegels kan een oppervlak vrijwel zonder voegen worden vervaardigd, waardoor de illusie van echt marmer nog sterker wordt. Enkele opties voor doorlopende of gespiegelde patronen wekken de indruk dat de tegels uit hetzelfde blok steen gezaagde platen zijn.

Een visueel overzicht kunt u naast alle specificaties vinden op de website.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Slimtech Delight van Lea Ceramiche? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Lea in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Lea Slimtech Delight tegels.

Vraag een offerte aan