• lea

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Lea Cliffstone tegels

Lea Cliffstone tegels

Lea Cliffstone tegels van Lea Ceramiche zijn mooie steenlook tegels van keramiek. Ze onderscheiden zich doordat ze net echt steen lijken. De patronen bestaan echter uit een zelf gecreërde steen die niet in de natuur voorkomt. Lea Cliffstone tegels zijn er zowel in vloertegels als in verschillende soorten wandtegels. Ook zijn er enkele aparte finishes voor de oppervlakten en diverse speciale stukken. Lea Cliffstone tegels passen in elk interieur.

Cliffstone tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: van kleine mozaïek tegels en muretto wandstroken, tot het grootste formaat voor de vloer van 60x120 cm. De neutrale, warme tinten van zowel de vloertegels als de wandtegels zorgen ervoor dat ze in iedere ruimte passen.

De Lea Cliffstone tegelserie is er in de kleuren:

  • White Dover
  • Beige Madeira
  • Taupe Moher
  • Grey Tenerife

Bekijk de Lea Cliffstone Lea website voor meer informatie en prachtige afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Cliffstone van Lea? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Lea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Lea Cliffstone tegelserie.

Vraag een offerte aan