SHOWROOM OP AFSPRAAK GEOPEND - AGENDA
  • Kronos Fabrique tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Kronos Fabrique tegels

Kronos Fabrique tegels

Kronos Fabrique tegels doet precies wat de naam zegt: met verschillende verweerde beton- en cementlook oppervlakken de sfeer van een fabriek oproepen - zij het stijlvol en schoon, dat wel. De verschillende decoratieve afwerkingen bieden voor elk oppervlak een geschikte optie.

Kronos Fabrique komt in de kleuren:

  • Rena
  • Bruma
  • Carbone

Passend bij de industriële sfeer is Kronos Fabrique een grote tot XL tegel, met formaten 60x60 cm, 80x80 cm en 60x120 cm. Er is echter ook een 20x20cm formaat, al dan niet met decoratieve 'ruw beton' afwerking, en twee mozaïekopties. De reeks wordt afgemaakt met afwerkstukken en een speciale 60x120 cm 'Craquelle' oppervlak, dat lijkt op gebrand en gebarsten beton - een bijzonder in het oog springende optie.

Voor een overzicht van de kleuren en oppervlakken, sfeerbeelden en informatie, neem een kijkje in de brochure

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in cement- / betonlook tegels uit de serie Fabrique van Kronos? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Kronos in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Kronos Fabrique tegels.

Vraag een offerte aan