• Keope Soul tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Keope Soul tegels

Keope Soul tegels

De Keope Soul tegelserie is net echt robuust parket, echter gemaakt van keramiek. Deze houtlook vloertegels hebben prachtige houtprints met nerven, die niet van echt te onderscheiden zijn. De Soul tegelserie heeft de warme uitstraling van hout, maar ook de voordelen van keramiek: duurzaam, makkelijk in onderhoud en waterbestendig. U kunt deze tegels dus overal in huis plaatsen, ook in de badkamer. Het vierkante formaat is er zelfs in een variant voor buiten. Daarnaast zijn ze er in twee afwerkingen: vlak of met structuur.

De Keope Soul tegels komt in warme en koele kleuren:

  • Beige
  • Blend
  • Grey
  • Pearl
  • Walnut

De Keope Soul vloertegels zijn in de langwerpige formaten 25x150 cm, 12,3x150 cm, 8,1x150 cm en 15x90 cm. Ook zijn ze er in het vierkante formaat 60x60 cm. Daarnaast zijn er mozaieken (28x28 cm) en muurstroken (30x30 cm) verkrijgbaar en plinten van 7,2x75 cm. Bekijk op de website van Keope de Soul tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen, of download de Keope Soul brochure (PDF).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Soul van Keope? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Keope. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Keope Soul tegels.

Vraag een offerte aan