!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Keope Neowood tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Keope Neowood tegels

Keope Neowood tegels

Keope Neowood is keramisch parket van Ceramiche Keope. De tegelcollectie bestaat uit opvallende vloertegels met een houtlook design. Net echt hout of parket, maar dan met het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van keramiek. Keope Neowood vloertegels hebben een warme uitstraling en zijn in diverse (grote) langwerpige formaten leverbaar. Bovendien heeft de Keope Neowood tegelserie een natuurlijk kleurenpalet, wat zorgt voor een kalm ogende ruimte.

Keope Neowood tegels zijn er in de kleuren:

  • White
  • Ivory
  • Grey
  • Black

Keope Neowood tegels zijn vervaardigd in de langwerpige formaten 15x90 cm of 22.5x90 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in speciale stukken. Of u nu houtlook tegels zoekt voor een badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer, Keope Neowood tegels zijn voor alle ruimten geschikt. Bovendien zijn ze vorstbestendig.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Neowood van Keope? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Keope. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Keope Neowood tegelserie.

Vraag een offerte aan