• Keope In&Out Percorsi Quartz tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Keope In&Out Percorsi Quartz tegels

Keope In&Out Percorsi Quartz tegels

De Keope In&Out Percorsi Quartz tegelserie bestaat uit robuuste vloertegels en wandtegels met een natuurlijk design. Keope In&Out Percorsi Quartz vloertegels hebben een stenen look en zijn leverbaar in verschillende texturen. Door deze tegels krijgt uw interieur een stoere uitstraling. Bovendien heeft de Keope In&Out Percorsi Quartz tegelserie een natuurlijk kleurenpalet, waardoor u uw interieur maximaal kunt laten opvallen.

Keope In&Out Percorsi Quartz tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • White
  • Sand
  • Grey
  • Black

Keope In&Out Percorsi Quartz tegels hebben diverse vierkante en langwerpige formaten, van 20x60 cm tot 60x60 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in opvallende decors en zijn er Keope In&Out Percorsi Quartz mozaïek tegels, Muretti muurstrips en speciale stukken leverbaar. U creëert een elegante ruimte door Keope In&Out Percorsi Quartz in uw badkamer, woonkamer of keuken te plaatsen. Vooral als u de diverse muurtegels en vloertegels combineert.

Bekijk de Keope In&Out Percorsi Quartz tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie In&Out Percorsi Quartz van Keope? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Keope. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Keope In&Out Percorsi Quartz tegels.

Vraag een offerte aan