!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Keope Evoke tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Keope Evoke tegels

Keope Evoke tegels

De Keope Evoke tegelserie bestaat uit prachtige houtlook vloertegels en wandtegels met een zeer natuurlijk design. Keope Evoke vloertegels lijken net echt hout, maar hebben het onderhoudsgemak van keramiek. Bovendien gaan de tegels erg lang mee en zijn ze in diverse (grote) formaten leverbaar. De Keope Evoke tegels hebben hetzelfde kleurenpalet als bepaalde soorten natuurlijk parket. Daarnaast is het decor met houtnerf en geven de tegels een warme en rustige uitstraling aan uw ruimte.

Keope Evoke tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Beige
  • Brown
  • Ivory
  • Moka

Keope Evoke tegels hebben diverse vierkante en langwerpige formaten, tot wel 60x60 cm of 30x120 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in een opvallend tegelstrokendecor in het formaat 30x30 cm. Daarnaast zijn er diverse Keope Evoke speciale stukken leverbaar.

Bekijk de Keope Evoke tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Evoke van Keope? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Keope. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Keope Evoke tegelserie.

Vraag een offerte aan