!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Keope Elements Natural tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Keope Elements Natural tegels

Keope Elements Natural tegels

De Keope Elements Natural tegelserie bestaat uit prachtige houtlook tegels in meerdere kleuren. Keope Elements Natural vloertegels lijken net echt hout, maar hebben het onderhoudsgemak van keramiek. Bovendien zijn het tegels die lang mee gaan. Elements Natural tegels zijn deel van Keopes Elements serie en geven uw ruimte een tijdloze en stijlvolle uitstraling, zeker wanneer u ze met andere Elements tegels - Lux en Design - combineert.

Keope Elements Natural tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Ivory
  • Sand
  • Brown
  • Dark

Keope Elements Natural tegels worden geleverd in het standaard plankformaat van 20x120 cm of als zeshoekige tegels van 25x21,6 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in bijpassend mozaïek. Daarnaast zijn er diverse speciale Keope Elements Natural afwerkelementen leverbaar. 

Bekijk de Keope Elements Natural brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Elements Natural van Keope? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Keope. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Keope Elements Natural tegelserie.

Vraag een offerte aan