!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Keope Elements Lux tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Keope Elements Lux tegels

Keope Elements Lux tegels

De Keope Elements Lux tegelserie bestaat uit prachtige marmerlook tegels in meerdere kleuren. Keope Elements Lux vloertegels lijken net echt marmer, maar hebben het onderhoudsgemak van keramiek. Bovendien gaan de tegels lang mee en zijn ze in diverse (grote) formaten leverbaar. De Keope Elements Lux tegels hebben een uitgebreid marmer kleurenpalet. Keope Elements Lux tegels geven uw ruimte een klassieke en stijlvolle uitstraling.

Keope Elements Lux tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Calacatta
  • Silver Grey
  • Crema Beige
  • Emperador
  • Port Laurent

Keope Elements Lux tegels hebben diverse vierkante en langwerpige formaten, tot wel 120x240 cm of 120x120 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in bijpassend mozaïek. Daarnaast zijn er diverse Keope Elements Lux speciale stukken leverbaar. Combineer deze serie met de Keope Elements Natural of de Keope Elements Design voor een spannend effect.

Bekijk de Keope Elements Lux brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Elements Lux van Keope? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Keope. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Keope Elements Lux tegelserie.

Vraag een offerte aan