!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • keope

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Keope Eclectic

Keope Eclectic

Keope Eclectic geeft marmerlook een twist: met heftige, contrastrijke patronen is dit geen bijna egaal Carrara marmer, maar dramatisch, dooraderd en doorleefd marmer met een verhaal. Keope Eclectic marmerlook tegels komen in vier varianten en hebben natuurlijk de gewoonlijke voordelen ten opzichte van echt marmer: minder duur, minder kwetsbaar en makkelijker schoon te houden.

Keope Eclectic marmerlook tegels zijn beschikbaar in de uitvoeringen:

  • Oniric White
  • Mistiq White
  • Pinstripe Dark
  • Persian Grey

Keope Eclectic komt in een vijftal gangbare formaten tussen de 30x60 cm en 120x120 cm, plus een XXL marmerlook tegel formaat van 120x278 cm. Met zo'n tegel kunt u de meeste wanden in de gehele lengte bedekken zonder ook maar één horizontale voeg!

Bent u benieuwd hoe deze aantrekkelijke marmerlook tegelserie eruit ziet? Kijk dan in de brochure (pdf) of op de website van Keope Eclectic.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Eclectic van Keope? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Keope in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Keope Eclectic tegelserie.

Vraag een offerte aan