!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • keope

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Keope Chorus

Keope Chorus

Keope Chorus is een natuursteenlook tegelserie die geïnspireerd is op de koelte en prachtige ouderdom van noordse natuursteensoorten. Subtiele, gedempte kleuren en subtiele witte dooradering zorgen samen voor een look waarmee je zowel een statement kunt maken als een onopvallende, elegante toevoeging aan ieder interieur.

Keope Chorus natuursteenlook tegels komen in de kleuren:

  • Tobacco
  • Silver
  • Beige
  • Grey
  • White

Chorus kent een reeks formaten van 9,7x60 cm en 37,5x70cm tot 120x120 cm, met een aantal opties daartussenin. Ook zijn er verschillende formaten buitentegels beschikbaar, zodat u uw interieurontwerp op bijvoorbeeld het terras kunt voortzetten.

Met Keope Chorus natuursteenlook tegel haalt u een prachtige en chique sfeer van natuursteen in huis, maar met een aantal voordelen ten opzichte van echt natuursteen: de tegels zijn goedkoper, beter bestand tegen vlekken, en ook nog eens veel duurzamer.

Meer info en beeldmateriaal kunt u vinden in de catalogus (pdf).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Chorus van Keope? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Keope in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Keope Chorus tegelserie.

Vraag een offerte aan