!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • keope beat

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Keope Beat

Keope Beat

Keope Beat is een houtlook tegel met een mooie variatie aan formaten en een uitvoering geschikt voor buitengebruik. Daardoor is Keope Beat nog veelzijdiger dan de meeste houtlook tegelseries. Houtlook tegels zoals Keope Beat bieden u de huiselijke, natuurlijke look van hout, maar zijn duurzamer, veel makkelijker schoon te maken en op meer plekken inzetbaar dan echt hout.

Keope Beat houtlook tegels komen in de kleuren:

  • Ivory
  • Beige
  • Taupe
  • Walnut
  • Brown

U kunt Beat leggen als visgraat keramisch parket - het kleinste formaat is een elegante 7,5x60 cm - of met allerlei andere patronen spelen, met de grotere formaten van 20x120 cm, 30x120 cm en de XXL houtlook tegel van maar liefst 30x240 cm. Er zijn ook verscheidene afwerkstrips, vierkant mozaïek en een unieke mozaïekvariatie met ongelijke geometrische vormen.

Wilt u meer weten of inspiratie opdoen over de mogelijkheden van Keope Beat houtlook tegels? Kijk dan in de brochure (pdf)

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels / keramisch parket uit de serie Beat van Keope? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Keope in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Keope Beat tegelserie.

Vraag een offerte aan