UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

Offerte aanvragen

Inkiostro Bianco behang

Bij Tegelhuis Montfoort vindt u naast tegels ook XXL wallpapers van vinyl of glasvezel voor de wand. Met prachtige decors, of juist in een neutrale kleur. Dit grote behang is makkelijk te plaatsen en te onderhouden. Bovendien geeft het snel een hele andere uitstraling aan een interieur omdat het erg opvalt en kan het zowel in een woning als in een commerciële ruimte worden geplaatst.

Waarom voor wallpapers kiezen?

  • Gaan lang mee
  • Makkelijk schoon te maken
  • Kunnen tegen hitte en licht
  • Van neutrale muur tot foto of creatieve uitspatting
  • Sommige zijn waterbestendig
  • Sommige zijn geluid reducerend

Vinyl wallpapers van Inkiostro Bianco
Inkiostro Bianco biedt prachtig XXL behang gemaakt van vinyl. Van klassieke en realistische opdrukken tot aan mooi afgebeelde structuren en grafische vormen, van een enkele kleurtoon tot een muur vol kleurrijke bloemen. Bekijk de vinyl wallpapers op de Inkiostro Bianco website.

Glasvezel wallpapers van Inkiostro Bianco
Inkiostro Bianco heeft ook stevig XXL behang gemaakt van glasvezel. Dit is speciaal voor de badkamer en de keuken, omdat het waterbestendig is. Veel van de vinyl wallpaper prints zijn ook verkrijgbaar in de vorm van glasvezel wallpapers. Bekijk de glasvezel wallpapers op de Inkiostro Bianco website.

Wallpapers van Glamora
Ook het merk Glamora heeft allerlei stijlvolle wallpapers in het assortiment. De meest opvallende is Glamacoustic. Dit zijn geluid reducerende wallpapers. Deze combineren uitstekend met tegels, omdat ze een ruimte minder hol laten klinken. Bekijk de Glamacoustic wallpapers op de Glamora website.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde wallpaper of XXL behang? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle wallpapers / XXL behang in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, als u wallpapers / XXL behang wilt komen bekijken in onze showroom.

Vraag een offerte aan