Wij blijven ook nu op afspraak werken, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies

inax hosowari steenstrips tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Inax mozaïek tegels

Inax mozaïek tegels

Inax mozaïek tegels zijn bijzondere Japanse tegels ofwel Beaux Japanica. Inax tegels worden sinds 1924 vervaardigd in Japan door maar liefst 10.000 werknemers (Lixil Corporation). Sinds 1985 maakt Inax naast tegels ook totaalconcepten voor woonruimten. Voor het maken van de Inax mozaïek tegels maakt Inax gebruik van innovatieve technologieën.

Inax staat bekend om zijn 3D wandtegels en mozaieken, inax komt uit Japan dus u moet wel rekening houden met een levertijd. Maar als u Inax tegels heeft gekozen heeft u wel een uniek product die tot in de details is afgewerkt. 

Inax tegels zijn op zijn minst origineel te noemen. De motieven, vormen en structuren die worden gebruikt bij deze mozaïek tegels wijken af van het traditionele tegelbeeld. Inex maakt wandtegels die letterlijk eruit springen; mozaïek dat niet alleen bestaat uit kleine vierkanten, maar ook bijvoorbeeld uit langwerpige smalle baksteenachtige vormen of juist vierkanten waar in het midden weer een vierkant uit is gehaald. Bekijk de Inax tegelcatalogus om een beter beeld te krijgen van de artistieke mozaïek tegels die Inex maakt.

Inax mozaïek tegels zijn er in diverse sobere kleuren en zijn ook geschikt voor grotere commerciële projecten. Als u wandtegels wilt die opvallen en mozaïek tegels die afwijken van traditionele mozaïek tegels, dan is Inex de perfecte keuze. Inex ademt design en de 3D mozaïeken voor op de wand zorgen voor veel bekijks in uw ruimte.

Vraag een offerte aan

Inax mozaïek tegels levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Inax? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Inax mozaïek. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Inax mozaïek tegels.

Vraag een offerte aan