inalco

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Inalco tegels

Inalco tegels

Inalco tegels is een Spaanse producent van wand- en vloertegels (plavuizen) die het best tot hun recht komen in moderne interieurs. Hoewel de esthetische schoonheid van het materiaal altijd voorop staat, is Inalco ook een ethische producent met veel aandacht voor de natuur. De tegelseries worden stuk voor stuk op duurzame wijze geproduceerd. 

Inalco is een allround tegelproducent die gespecialiseerd is in onder andere tegels met een anti-slip oppervlak voor natte oppervlakken binnenshuis zoals badkamers, maar ook buitenshuis, bijvoorbeeld aan de rand van zwembaden en terassen. 

Ook voor meer gangbare tegeltoepassingen binnenshuis, privé of commercieel, kun je binnen de collecties van Inalco uitstekend terecht. Heb je interesse? Kijk dan vooral ook even op de Inalco website voor afbeeldingen van de collecties die bij Tegelhuis Montfoort te bestellen zijn.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in tegels van Inalco? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Inalco in de showroom staan. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Inalco tegels.

Vraag een offerte aan