Grespor tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Grespor tegels

Grespor tegels

Grespor tegels worden gemaakt door het tegelbedrijf Grespor, onderdeel van de Pavigres Grupo. Grespor is opgericht in 1988 en maakt ongeglazuurde keramische vloertegels. Naast tegels voor consumenten, maakt Grespor ook tegels voor openbare ruimtes, zoals stations, scholen en ziekenhuizen. De tegels van Grespor zijn zeer geschikt voor plekken waar veel verkeer is.

Omdat het bedrijf geautomatiseerd is, worden er maar liefst 13.500 vierkante meter tegels vervaardigd per dag! De grootte van de tegels varieert tussen de 10x10 cm en de 60x60 cm, zowel in langwerpige vormen als in vierkante vormen. Bekijk de Grespor tegels op de website van Pavigres Grupo voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in Grespor tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Grespor. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Grespor tegels.

Vraag een offerte aan