grazia tegels vloertegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Grazia tegels

Grazia tegels

Ceramiche Grazia begon al in 1970 met een afwijkende manier van tegelproductie. In plaats van massaproductie stond traditie hoog in het vaandel. Grazia tegels worden dan ook vervaardigd met traditionele productiemethoden zoals ‘double firing’ bij wandtegels. Grazia tegels worden van 100 minuten tot 10 uur gebakken, zodat het glazuur volledig tot zijn recht komt. Het glazuur is dan ook een van de belangrijkste kenmerken van Grazia tegels.

Grazia heeft diverse tegelseries, met de nadruk op klassieke wandtegels en retro vloertegels. Prachtige ornamenten sieren sommige tegelseries, zowel met als zonder reliëf in de tegel aangebracht. Ook hebben bepaalde Grazia tegelseries chique decors en speciale tegelstukken in afwijkende vormen die uw muur net dat beetje extra geven. Grazia tegels zijn er in uiteenlopende kleuren en vormen en zijn perfect geschikt voor badkamers en keukens, maar ook voor bijvoorbeeld woonkamers en slaapkamers.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Grazia? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Grazia. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Grazia tegels.

Vraag een offerte aan