geotiles

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Geotiles tegels

Geotiles tegels

Geotiles tegels is een Spaans-Catalaanse producent van stijlvolle wandtegels en vloertegels met grote aandacht voor de meest recente trends in binnenhuisarchitectuur. Hoewel avant-garde design voorop staat is deze producent daarnaast zeer vooruitstrevend wanneer het gaat om milieuvriendelijkheid van de producten en eerlijke arbeidsomstandigheden van iedereen die betrokken is bij het productieproces. 

 Of je nou op zoek bent naar design tegels, houtlook tegels, marmerlook tegels of iets anders, je kunt het zo gek niet bedenken of Geotiles produceert het. De producent heeft een gigantische collectie voor badkamers, maar ook voor toepassingen in je woonvertrek of keuken kun je prima bij Geotiles terecht. De gemene deler bij al deze collecties is het vooruitstrevende design. Als je daarvan houdt, kijk dan vooral op de website en maak daarna eventueel een afspraak met Tegelhuis Montfoort zodat wij je verder kunnen helpen. 

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in Geotiles tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Geotiles in de showroom staan. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Geotiles tegels.

Vraag een offerte aan