UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

  • Geotiles

Geotiles is een toonaangevend tegelbedrijf in de Spaanse keramische sector. Geotiles tegels worden wereldwijd op grote schaal verkocht, in alle continenten. Geotiles tegels zijn al meer dan 10 jaar vervaardigd en bekroond met diverse prijzen. Bovendien worden Geotiles tegels efficient geproduceerd en gedistribueerd.

Geotiles heeft zowel zeer moderne, als klassieke tegelseries. Van vloertegels met robuuste look of juist strakke uitstraling, tot aan allerlei verschillende tegeldecors voor op de muur. Ook hebben bepaalde Geotiles tegelseries mozaïek tegels in allerlei vormen en maten, zoals vierkant of rechthoekig. Geotiles tegels zijn er in zowel sobere als zeer opvallende kleuren en zijn perfect geschikt voor woonkamers, badkamers, keukens, slaapkamers en sommige Geotiles tegelseries zelfs voor buiten.

De tientallen Geotiles tegelcollecties zijn ingedeeld in porcelain, red body tiles en white body tiles. Er zijn wandtegels en vloertegels verkrijgbaar, in een matte of juist (hoog) glanzende afwerking. Ook zijn ze er in een semi gepolijste uitvoering.

Download de Geotiles brochure (PDF) voor alle Geotiles tegelseries, meer informatie hierover en voor afbeeldingen. Bekijk ook de website van Geotiles.

Bent u geïnteresseerd in tegels van Geotiles? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Geotiles. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Geotiles tegels.

Eerste indruk
Service
Prijs / kwaliteit

Webdesign: Creative Data