Terug

Foby

Foby levert diverse soorten tegellijm en bijbehorende producten:

  • Foby poedertegelijmen zijn hoogelastische poedertegellijmen, die na toevoeging van water gelijk te gebruiken zijn op de meeste ondergronden. De tegellijmen zijn bestand tegen vorst en vocht na verharding. Ze zijn uiterst flexibel en dus goed te gebruiken bij ondergronden die aan lichte beweging of werking onderhevig zijn. De Foby poederlijmen zijn onderverdeeld in de Power Flex, Flexmortel, Interflex, PX Bouwlijm, PF-Mortelen de Thermoplast.
  • Foby pastalijmen zijn kant-en-klare wandtegelijmen op basis van een copolymere stharsdispersie. De lijm is watervast en gelijk te gebruiken de meeste ondergronden en bespaart dus een hoop tijd. De Foby pastalijmen zijn onderverdeeld in de Multiflex, de Copy-Flex, Projectpasta en de Euro Pasta.
  • Foby voegmortels en voegenbreed zijn voorgemengde voegmortels op basis van cement die te gebruiken zijn voor het voegen van keramische wandtegels,vloertegels, natuursteen, mozaïek en glastegels. Het materiaal laat zich makkelijk verwerken en na verharding ontstaat er een sterke en vochtvrije voeg. De Foby voegmortels zijn onderverdeeld in de Voegmortel, Flexvoeg, Univoeg WD en de Voegenbreed.
  • Foby primer is een kant-en-klaar voorstrijkmiddel op basis van een kunstharsdispersie en water. Het is onbrandbaar en waterbestendig en heeft een groot impregnerend vermogen.
  • Foby egalisatiemiddelen zijn snel verhardende egalisatiemortels op basis van cement. Ze zijn allemaal eenvoudig aan te maken met water en eenvoudig aan te brengen. De Foby Egalisatiemiddelen zijn onderverdeeld in de Egaline, Uitvlakmortel en de Egaline plus.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegelhuis Montfoort levert tegellijmproducten van Foby tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in de tegellijmproducten van Foby? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak