• Floor Gres Chromtech 1.0 tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Floor Gres Chromtech 1.0 tegels

Floor Gres Chromtech 1.0 tegels

De Floor Gres Chromtech 1.0 tegels bestaat uit grotere formaten tegels voor vloer en wand. Deze keramische tegel is met zijn natuurlijke uitstraling en de eigenschappen van keramiek een topproduct. Met een dikte van maar 10 mm (mat) en 9,5 mm (gepolijst) is de Floor Gres Chromtech 1.0 tegel voor diverse doeleinden te gebruiken. Bovendien heeft deze een antislip variant.

De Floor Gres Chromtech 1.0 is in de kleuren "Warm" en "Cool" te verkrijgen, waarbij elke kleur 5 tinten heeft van licht naar donker. Ook zijn er diverse fantasiedecors en mozaïek van verkrijgbaar. De Floor Gres Chromtech 1.0 is onder andere verkrijgbaar in het grote formaat 60x120 cm. Bekijk de Floor Gres Chromtech/1.0 tegelserie op de Floor Gres website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Chromtech 1.0 van Floor Gres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Floor Gres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Floor Gres Chromtech/1.0 tegels.

Vraag een offerte aan