Terug

Flaviker Rebel

Flaviker Rebel is een luxe metaallook tegel, die eruitziet als grote platen van gebruikt, heropgewerkt metaal. Met Flaviker Rebel creëert u een industriële maar toch luxe look of geeft u bijzondere accenten aan uw interieur. Flaviker Rebel metaallook tegels laten u de unieke kleurschakeringen van metalen zoals brons, zilver en lood in huis halen - zonder de nadelen. Echt metaal is eigenlijk ongeschikt voor toepassingen in huis, omdat het roest, moeilijk te installeren is en zelfs giftig kan zijn. Met metaallook tegels zoals Flaviker Rebel heeft u die problemen niet: ze zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en schoonmaak, zijn compleet veilig in gebruik en kunnen natuurlijk ook in natte ruimten worden gebruikt.

Flaviker Rebel tegels zijn beschikbaar in de metaalkleuren:

  • Silver
  • Bronze
  • Brass
  • Emerald
  • Lead
  • Night
  • White

Afhankelijk van de kleur komt Flaviker Rebel in vele formaten, tot XXL tegels van wel 160x320 cm. Het kleinste formaat is 30x60 cm, maar daarnaast zijn er nog mozaïektegels en speciale onderdelen waarmee u bijvoorbeeld een trap kunt maken beschikbaar. Ook komen Flaviker Rebel metaallook tegels in een 90x90cm extra dikke uitvoering voor buitengebruik.

Wilt u meer weten over Flaviker Rebel of impressies zien van de mogelijkheden van deze mooie tegel? Kijk dan op de website of in de brochure (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in metaallook tegels uit de serie Rebel van Flaviker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Flaviker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Rebel tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak