Ezarri mozaiek tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Ezarri mozaïek tegels

Ezarri mozaïek tegels

Ezarri mozaïek tegels komen van een van de marktleiders op het gebied van glazen tegels in heel de wereld. Ezarri tegels worden al dertig jaar gemaakt door het bedrijf, maar liefst 8000 vierkante meter per dag in meer dan 150 modellen. Ezarri hecht belang aan innovatie, kwaliteit, goede service en internationale groei. Ezarri tegels zijn het eerste mozaïek met een ISO 9000 kwaliteitscertificaat.

Ezarri mozaïek tegels zijn gemaakt van 100% gerecycled glas, wat de tegels erg milieuvriendelijk maakt. Ook heeft het bedrijf een samenwerkingsverband met de Green Building Council, die certificeren dat Ezarri voldoet aan een lagere CO2 uitstoot. Ezarri mozaïek tegels worden in maar liefst 70 landen over de hele wereld verkocht vanuit logistieke magazijnen in Italie en in Spanje.

Ezarri mozaïek tegels zijn er in meerdere kleuren en zijn ook geschikt voor projecten als bijvoorbeeld een zwembad of wellnessfaciliteit. De beschikbare kleuren zijn geel, blauw, grijs, bruin, rood, roze, groen en zwart/wit. Ook hebben bepaalde collecties prachtige decors.

Ezarri voorbeelden

Vraag een offerte aan

Ezarri mozaïek tegels levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Ezarri? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ezarri mozaïek. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Ezarri mozaïek tegels.

Vraag een offerte aan