• Ergontile Metal.it tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Ergontile Metal.it tegels

Ergontile Metal.it tegels

De Ergontile Metal.it tegels is een innovatie onder de keramische tegels. Metal.it is vervaardigd voor stedelijke interieurs zoals lofts of bibliotheken. De Metal.it tegels lijken van metaal te zijn, maar zijn echter van keramiek. Hierdoor zijn ze duurzaam en makkelijk te onderhouden. Ergontile Metal.it is er in zowel vloertegels als wandtegels en staat prachtig in bijvoorbeeld uw woonkamer of in een grote ruimte.

Ergontile Metal.it is er in de kleuren:

  • Platinum
  • Pewter
  • Silver
  • Black Nickle

Ergontile Metal.it is leverbaar in vijf formaten: 100x100 cm, 80x80 cm en 60x60 cm vierkant en 60x120 cm en 45x90 cm langwerpig. Bovendien zijn er decortegels en bijzondere mozaïek tegels van de serie verkrijgbaar voor de wand. Zo is er vierkant mozaïek in diverse maten maar ook tegelstroken en verschillende tegelvormen van de Ergontile Metal.it tegelserie.

Bekijk op de website van Ergontile de Ergontile Metal.it tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Metal.it van Ergontile? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ergontile. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ergontile Metal.it tegels.

Vraag een offerte aan