• Ergontile Metal Style tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Ergontile Metal Style tegels

Ergontile Metal Style tegels

Metaallook tegels Ergontile Metal Style tegelserie is een innovatie onder de keramische tegels. Metal Style is ontstaan voor hedendaagse interieurs zoals lofts of restaurants. De uitstraling van de tegels is net alsof deze van echt metaal zijn, zowel strak en glimmend als verroest. De Metal Style tegels zijn echter gemaakt van keramiek en daardoor makkelijk te onderhouden. Ergontile Metal Style tegels is er in zowel vloertegels als wandtegels.

Ergontile Metal Style is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Revival
  • Iron
  • Corten

Ergontile Metal Style is leverbaar in vier formaten: 60x120 cm, 30x120 cm, 80x80 cm en 60x60 cm. Bovendien zijn er decortegels van 80x80 voor op de wand en opvallende mozaïek tegels in de afmeting 30x30 cm per mat (het mozaïek zelf is 2,8x2,8 cm).

Bekijk op de website van Ergontile de Ergontile Metal Style tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Metal Style van Ergontile? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ergontile. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ergontile Metal Style tegels.

Vraag een offerte aan