Pinksteren gesloten

Terug

Emil Ceramica Chateau

Emil Ceramica Chateau is gebaseerd op Frans Pierre de Bourgogne natuursteen. Deze natuursteenlook tegelserie geeft daarmee de prachtige look en imperfecte charme van eeuwenoude Bourgondische steenvloeren - in een modern jasje. De naam Chateau zegt het al: deze natuursteenlook tegels zijn een hedendaagse variatie op de vloeren uit kastelen en buitenhuizen, vloeren die zowel luxe als oersterk moesten zijn.

Emil Ceramica Chateau natuursteenlook tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Blanc
  • Beige
  • Gris
  • Noir

De Chateau tegelserie omvat gangbare formaten: 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm en 120x120 cm XL tegels, plus 40x80 cm en 80x80 cm formaten. Er is een extra 60x60 cm antislip variant en een extra dikke 80x80 cm buitentegel. Daarnaast kent de Emil Ceramica Chateau natuursteenlook tegelserie een bijzonder rijke selectie aan decoratieve formaten en afwerkstukken, waardoor elk project volledig in stijl kan worden uitgevoerd.

Net als de handgebikte stenen tegels van weleer is Chateau geen perfect rechte, spiegelgladde tegel. U kunt kiezen uit verschillende oppervlakte-afwerkingen, die allemaal de ruwe randen en mooie oneffenheden van de originele tegels nabootsen. Daarmee haalt u de geschiedenis in huis!

Wilt u meer zien van Emil Ceramica Chateau? Bekijk dan de website of de catalogus (pdf), die veel beeldmateriaal en suggesties voor tegelpatronen bevat.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Chateau van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Emil Ceramica in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Chateau tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak