• Edimax Arkesia tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Edimax Arkesia tegels

Edimax Arkesia tegels

Edimax Arkesia tegels zijn zeer grote en opvallende vierkante vloertegels, met een robuuste uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in zowel een diepe, donkere kleur als twee lichtere tinten. Ze zijn geschikt voor bijvoorbeeld de woonkamer maar ook voor buiten, zodat de vloer binnenshuis en buitenshuis goed op elkaar aansluit en een prachtig geheel vormt. Het decor dat op de tegels is aangebracht heeft mooie steengroeven en elke tegel is uniek. Bovendien geniet u van het praktische gemak van tegels. Edimax Arkesia tegels zijn duurzaam, waterbestendig en makkelijk in onderhoud. De tegels geven uw ruimte een robuuste, stoere uitstraling.

De Edimax Arkesia kleuren:

  • Pece
  • Cenere
  • Corda

Edimax Arkesia komt in het vierkante formaat 79,7x79,7 cm gerectificeerd of anders in 80x80 cm niet-gerectificeerd. Ook zijn er diverse langwerpige varianten van. Daarnaast is er mozaïek verkrijgbaar in tegelmatten van 30x30 cm. Dit mozaïek komt in twee groottes, 5x5 cm of 2,5x2,5 cm. Bekijk op de website van Edimax de Arkesia tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Arkesia van Edimax? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Edimax. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Edimax Arkesia tegelserie.

Vraag een offerte aan