Wij blijven ook nu op afspraak werken, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Dom Ceramiche Uptown tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Dom Ceramiche Uptown tegels

Dom Ceramiche Uptown tegels

Dom Ceramiche Uptown tegels zijn prachtige betonlook vloertegels met subtiele lichte kleuren. Bovendien kunt u kiezen uit drie verschillende texturen voor het oppervlak: naturale, rettificato of lappato. Ook zijn er afwerkingen met structuur: de structure en de structure lappato. Dom Ceramiche Uptown tegels staan stoer en modern in een appartement of loft, maar kunnen ook die neutrale basis zijn voor een huis met een klassiek interieur.

De kleuren van Dom Ceramiche Uptown, van licht naar donker:

  • White
  • Greige
  • Lead
  • Silver

Dom Ceramiche Uptown is verkrijgbaar in vele formaten, van een vierkant formaat van 60x60 cm tot een groot langwerpig formaat van 44,5x90 cm. Per kleur zijn er bijpassende wandtegels verkrijgbaar met kleine mozaïekvormen in 30x30 cm. Bovendien is er een aparte zeshoekige vorm, die niet altijd te verkrijgen is. Daarnaast zijn er mooie bijpassende decors en diverse speciale stukken verkrijgbaar om het af te maken. Download van de website van Dom Ceramiche de Uptown tegels brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de betonlook Uptown van Dom Ceramiche? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Dom Ceramiche. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Dom Ceramiche Uptown tegels.

Vraag een offerte aan