dom ceramica tegels houtlook

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Dom Ceramiche tegels

Dom Ceramiche tegels

Dom Ceramiche tegels komen van Italiaanse bodem, uit de gemeente Sassuolo. Deze gemeente ligt in een van de meest vooruitstrevende industriële gebieden op het gebied van tegelvervaardiging. Het Dom Ceramiche tegelmerk gebruikt sinds de oprichting in het jaar 2000 innovatieve technologieën bij het maken van hun kwalitatieve en stijlvolle tegels. Zo onderzoeken ze allerlei soorten natuurlijke materialen en typen klei om verschillende varianten tegels te maken – van natuurlijk ogend tot aan geheel vernieuwend. Dom Ceramiche tegels worden in maar liefst 70 landen verkocht.

Een populaire tegelserie van Dom Ceramiche is de Logwood tegelserie, een prachtige, natuurlijke houtlook tegelserie die niet van echt hout te onderscheiden is.

Bekijk op de website van Dom Ceramiche de Dom Ceramiche tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Dom Ceramiche? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Dom Ceramiche. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Dom Ceramiche tegels.

Vraag een offerte aan