del conca

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Delconca tegels

Delconca tegels

Delconca tegels is een Italiaanse fabrikant die uitblinkt in wandtegels met rustige natuurkleuren die het woongenot bevorderen. Met de pasteltinten van Delconca sta je s'ochtends op zonder stress en zo ga je ook naar bed. Ook voor horeca en retail settings zijn de tegels van Delconca uitermate geschikt.

Behalve wandtegels, produceert deze fabrikant tevens excellente vloertegels ofwel plavuizen. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld houtlook tegels voor je woon- of slaapkamer dan is het zeker de moeite waard om door de collectie te bladeren op de website. Dat geldt ook voor diegenen die vloeren in de tuin of rond het zwembad willen gaan leggen. Anti-slip modellen zijn ook verkrijgbaar binnen deze outdoorseries. Naast de standaard vierkante en rechthoekige modellen ben kun je binnen deze collecties ook kiezen voor chevron ofwel visgraat tegels. 

Je hoort het al, er is binnen deze collectie voor iedere toepassing en smaak wel iets te vinden! 

Vraag een offerte aan

Tegelhuis Montfoort biedt Delconca tegels aan tegen scherpe prijzen. Ben je geïnteresseerd in tegels van Delconca? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Delconca. je kunt daarom het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Delconca tegels. 

Vraag een offerte aan