VANAF 10-02 SHOWROOM OP AFSPRAAK GEOPEND - AGENDA

tiles

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Decoratori Bassanesi tegels

Decoratori Bassanesi tegels

Decoratori Bassanesi tegels is een Italiaanse, award winning producent van vloertegels en wandtegels met een specialisatie in badkamers en sanitair. De design tegels waar Decoratori Bassanesi zich mee onderscheidt kenmerken zich door vooruitstrevende ontwerpen die tegelijkertijd een warme uitstraling hebben. Met wandtegels en plavuizen van Decoratori Bassanesi creëer je badkamers waarin je graag fris aan je dag wilt beginnen! 

De patronen en reliëfs die gebruikt worden in de ontwerpen van deze design tegels zijn vaak strak, maar toch organisch. Kleuren variëren van heel licht tot uitgesproken, maar ze blijven altijd dichtbij de natuur.

Ga voor afbeeldingen naar de Decoratori Bassanesi website

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in tegels van Decoratori Bassanesi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Decoratori Bassanesi in de showroom staan. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Decoratori Bassanesi tegels.

Vraag een offerte aan