dado tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Dado tegels

Dado tegels

Dado tegels is een ambachtelijk Italiaans tegelbedrijf dat gespecialiseerd is in zowel tegels voor binnen als buiten. Mede door de locatie in het hart van de Emilia Romagna regio, waar zo goed als alle Europese keramieke tegels worden geproduceerd, loopt het bedrijf voorop waar het gaat om technologie, design en hoogstaande kwaliteit. Dado Ceramica begon in eerste instantie als producent van wandtegels maar is inmiddels toonaangevend in zowel wandtegels als vloertegels. U kunt bij Tegelhuis Montfoort een ruim assortiment aan houtlook tegels, hardsteenlook tegels, marmerlook tegels en betonlook tegels bestellen van deze uitstekende leverancier. 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten? Bezoek dan vooral ook even de Dado website voor meer informatie. 

Vraag een offerte aan

Tegels van Dado levert Tegelhuis Montfoort tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in Dado tegels? Vraag dan direct online een offerte  aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Dado. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Dado tegels waar u interesse in hebt.

Vraag een offerte aan