SHOWROOM OP AFSPRAAK GEOPEND - AGENDA
  • Colorker Quorum tegels

Offerte aanvragen

Colorker Quorum tegels

Colorker Quorum tegels

Colorker Quorum tegels is een welhaast koninklijke serie marmerlook tegels die aan elk interieur een diepe elegantie, rust en rijkdom zal verlenen. Naast vloertegels in prachtige kleuren zijn er 3D-wandtegels beschikbaar om een speelse draai aan het interieur te geven. Het gestreepte 'Tribute' en het avontuurlijke 'Jungle' motief maken de collectie af.

Colorker Quorum keramisch marmer is alleen in Marfil gebroken wit en Emperador bruinzwart beschikbaar. Naast het 32x100 cm wandtegelformaat zijn er vloertegels in de formaten 90x90 cm, 60x120 en 76x152 cm leverbaar; ook is er een speciaal motief dat de twee kleuren in een prachtige samenstelling mengt. 

Met een Colorker Quorum marmertegelvloer heeft u de uitstraling van echt marmer, zonder de nadelen: Quorum vlekt niet, is zeer slijtvast, behoeft weinig onderhoud, en is geschikt voor vloerverwarming. Wilt u een indruk van hoe zoiets eruit kan zien? Kijk dan in de catalogus (pdf) of op de website.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Quorum van Colorker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Colorker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Colorker Quorum tegels.

Vraag een offerte aan