!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • Colorker Natura

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Colorker Natura tegels

Colorker Natura tegels

De Colorker Natura tegels bestaat uit meerdere soorten decors. De meest populaire tegels zijn de keramische parkettegels (houtlook tegels) van Natura Mobila, die op versleten hout lijken. De Colorker Natura Mobila tegels zijn niet van hout te onderscheiden en hebben naast de ruwe, versleten plain houten variant ook mooie decors. Denk aan een tekstopdruk zoals op kisten (Voyage), bladopdrukken (Autumn) en een opdruk van meerdere planken die op elkaar liggen (Venetiana). De Colorker Natura Mobila tegelserie is een waar kunstwerk.

De Colorker Natura tegelserie is verder verkrijgbaar in een lichte variant (Decapé) met Navy decor. Deze past prachtig in de badkamer. Beide soorten zijn leverbaar in tegelstroken van 22x89,3 cm. Ook is er een antislipvariant en zijn de Natura tegels er in dunne tegelstroken en in mozaïeken.

Bekijk de Colorker Natura Mobila en Decapé tegels op de Colorker website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Natura van Colorker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Colorker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Colorker Natura tegels.

Vraag een offerte aan