• Coem Reverso 2.0 tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Coem Reverso 2.0 tegels

Coem Reverso 2.0 tegels

Coem Reverso 2.0 tegels zijn natuurlijk ogende vloertegels en wandtegels met de uitstraling van travertino leisteen. Zowel de vloertegels als de wandtegels van deze 2.0 serie bestaan uit koele kleuren met een natuurlijk ruw steenmotief, in tegenstelling tot de warme kleuren van de Coem Reverso tegelserie.

De Reverso 2.0 wandtegels bestaan daarnaast ook uit mooie mozaïeken met bijvoorbeeld hexagonale (zeshoek) vorm of langwerpige tegels met subtiel reliëf. Deze tijdloze tegels staan prachtig in badkamers en keukens en creëren eenheid en rust in uw woonkamer of gang.

De nieuwe natuurlijke kleuren in de Coem Reverso 2.0 tegelserie zijn:

  • White
  • Silver
  • Black

De Reverso 2.0 tegels komen in veel verschillende soorten en maten: 60x120 cm, 45x90 cm, 60x60 cm, 45x45 cm, 30x60 cm, 30x30 cm en 7,3x30 cm.

Bekijk op de website van Coem de Coem Reverso 2 tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Reverso 2 van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Reverso 2.0 tegels.