Ook nu op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Coem Pietra Blu tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Coem Pietra Blu tegels

Coem Pietra Blu tegels

Coem Pietra Blu tegels zijn geïnspireerd op natuurlijke blauwe hardsteen. Ze zijn echter volledig van keramiek en daardoor makkelijk in onderhoud. Met hun donkerblauwgetinte decor waarin kleine lichte plekken te zien zijn lijken ze net van echt hardsteen. Elke Coem Pietra Blu tegel is hierbij uniek. Bovendien zijn er verschillende soorten afwerkingen van de tegels, zoals ongepolijst of half gepolijst, maar ook gerectificeerd (met kleinere voegen voor een strakke look).

De Coem Pietra Blu tegelserie komt in de kleuren:

  • Blu Naturale
  • Blu Lucidato

Bij de Coem Pietra Blu zijn er enkele standaard maten leverbaar: het vierkante 61,4x61,4 cm en het langwerpige 40,8x61,4 cm. Er zijn echter ook varianten verkrijgbaar die een Romeins verband mogelijk maken op uw vloer. Dit is een bepaalde manier van leggen waardoor uw tegels een opvallend patroon vormen op uw vloer. Bekijk op de website van Coem de brochure van Coem Pietra Blu tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Pietra Blu van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Pietra Blu tegels.