VANAF 10-02 SHOWROOM OP AFSPRAAK GEOPEND - AGENDA
  • Cisa Jurassic tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Cisa Jurassic tegels

Cisa Jurassic tegels

Cisa Jurassic tegels zijn zeer bijzondere vloertegels van Cisa Ceramiche met de uitstraling van versteend hout. Dit is fossiel hout, waarbij alle organische materialen zijn vervangen door mineralen. Dit zorgt voor een zeer mooi oppervlakte. De tegels zijn leverbaar in de langwerpige en vierkante formaten 50x100 cm, 16,5x100 cm, 50x50 cm en 30x60 cm. Ook zijn ze in meerdere afwerkingen verkrijgbaar.

Naast de Cisa Jurassic vloertegels zijn er ook bijpassende wandtegels verkrijgbaar van Cisa Jurassic in maar liefst 3 verschillende soorten mozaïektegels: vierkant, rond en de ‘chesterfield’ mix met opvallend decor. Daarnaast zijn er speciale stukken verkrijgbaar van Cisa Jurassic, die het leggen van de vloer vergemakkelijken.

De gemengde kleuren in de Cisa Jurassic tegelserie zijn:

  • Light Grey
  • Blend
  • Beige
  • Brown

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Jurassic van Cisa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cisa Ceramiche. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cisa Jurassic tegels.

Vraag een offerte aan