Vrijblijvend op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Cisa Atelier tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Cisa Atelier tegels

Cisa Atelier tegels

Cisa Atelier tegels is een houtlooktegel die dankzij zijn rijke kleurenpalet, met wit, grijs en drie verschillende houttinten, in vrijwel elk interieur goed zal passen.

Met Cisa Ceramiche Atelier kunt u een keramisch parket leggen: een vloer die de sfeer en luxe van echt parket ademt, maar die onderhoudsarm is, nat schoongemaakt kan worden, nooit krom zal trekken, en geschikt is voor vloerverwarming.

Cisa Ceramiche Atelier is beschikbaar in de kleuren:

  • Tabacco
  • Cuoio
  • Gesso
  • Grafite
  • Juta

Naast de standaard Atelier houtlooktegel met de nerf in de lengte, is er een Blendwood variant die het effect van een schuin gezaagde plank nabootst, met grillige, sfeervolle nerven. Atelier komt in de plankformaten 20x120 cm en 30x120 cm, met daarnaast een XL houtlooktegel Blendwood formaat van 26,5x180 cm. Ook zijn er een Chevron (Hongaarse punt) mozaïekformaat en bij de tegelserie passende keramische plinten leverbaar.

Voor alle informatie en sfeerimpressies kijkt u in de folder (pdf).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Atelier van Cisa Ceramiche? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Cisa Ceramiche in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cisa Ceramiche Atelier tegels.

Vraag een offerte aan