Cesi tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Cesi tegels

Cesi tegels

CE.SI. Ceramica Di Sirone S.p.A tegels worden geproduceerd door een Italiaanse tegelfabrikant. Het bedrijf is gevestigd in Sirone, Italië en vervaardigt zowel mozaïektegels als mooie vloertegels en wandtegels voor buiten en binnen.

Cesi tegels staan prachtig in bijvoorbeeld de badkamer, in een enorm scala aan kleuren en in meerdere groottes en vormen. Cesi tegels zijn terug te vinden in gebouwen door heel Europa, van wellness in Kroatië tot aan een enorme muur in een gebouw in Noorwegen.

Ook kunt u op de website uw eigen mozaïek samenstellen uit maar liefst 48 Cesi tegelkleuren (Le Fantasie) en zijn er diverse Cesi mozaïek kunstwerken of zelfs eigen opdrukken te maken. Bekijk de Cesi tegelcatalogus op de website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Cesi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cesi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Cesi tegels.

Vraag een offerte aan