• Century Vermont tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Century Vermont tegels

Century Vermont tegels

De Century Vermont tegels bevat houtlook vloertegels ofwel keramisch parket in vier natuurlijke kleuren. De Vermont tegels zijn geïnspireerd door hout en lijken net echt hout. Ze hebben echter het onderhoudsgemak van keramiek. Century Vermont tegels staan prachtig in uw loft of woonkamer, maar ze zijn ook geschikt voor commerciële ruimten. Bovendien zijn er Century Vermont tegels voor buiten.

De Century Vermont tegelserie kleuren:

  • Noce
  • Camaro
  • Tasso
  • Pino Grigio

De vloertegels van Century Vermont komen in mooie langwerpige formaten: 26.6x160 cm, 30x120 cm, 20x120 cm en 20x100 cm. Ze zijn er in 40x120 cm in voor buiten en ze zijn er in plinten. Tenslotte zijn er speciale stukken verkrijgbaar die het leggen makkelijk maken. Century Vermont is op verschillende manieren te leggen.

Bekijk de Century Vermont brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Vermont van Century? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Century. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Century Vermont tegelserie.

Vraag een offerte aan