SHOWROOM OP AFSPRAAK GEOPEND - AGENDA
  • Century Sherwood tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Century Sherwood tegels

Century Sherwood tegels

De Century Sherwood tegels bevat houtlook vloertegels ofwel keramisch parket in drie subtiele kleuren en twee soorten oppervlak. De Sherwood tegels zijn geïnspireerd door walnotenhout, eikenhout en iepenhout en ze lijken net echt hout. Century Sherwood tegels staan prachtig in uw woonkamer, maar ze zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Bovendien zijn er Century Sherwood tegels met prachtig decor.

De Century Sherwood tegelserie kleuren:

  • Maple
  • Oak
  • Elm

De vloertegels van Century Sherwood komen in mooie langwerpige formaten: 26,6x160 cm, 30x120 cm, 20x160 cm en 20x120 cm. Ze zijn er in 20x20 cm in prachtig decor en ze zijn er in mozaïek. Tenslotte zijn er speciale stukken verkrijgbaar die het leggen makkelijk maken. Century Sherwood is op verschillende manieren te leggen.

Bekijk de brochure (PDF) van Century de Sherwood tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Sherwood van Century? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Century. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Century Sherwood tegels.

Vraag een offerte aan