• Century Royal Wood tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Century Royal Wood tegels

Century Royal Wood tegels

Century Royal Wood tegels is een houtlooktegel die gaat voor de look van duur hout van hoge kwaliteit. Waar echt elzenhout, eikenhout, tulpenhout en teak veel onderhoud vergen, kwetsbaar zijn en moeilijk om schoon te maken, biedt een Century Royal Wood keramische houtvloer je dezelfde prachtige uitstraling zonder die nadelen. Daarnaast is een Royal Wood vloer geschikt voor vloerverwarming.

Century Royal Wood tegels zijn beschikbaar in de houttinten:

  • Teak
  • Leccio (Steeneik)
  • Ontano (Els)
  • Toulipier (Tulpenhout)

Vanzelfsprekend is Royal Wood verkrijgbaar in een aantal plankformaten: 20x100 cm, 20x120 cm, 30x120 cm en 30x180 cm. Zo kunt u het effect van een mooi gelijkmatig gelegde vloer bereiken, maar ook verschillende betimmeringspatronen creëren. 

U kunt een grote hoeveelheid beeldmateriaal vinden in de catalogus (pdf) en de technische info is op te vragen via de website

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels of keramisch parket uit de serie Royal Wood van Century? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Century in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Century Royal Wood tegels.

Vraag een offerte aan