• Century Pantheon tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Century Pantheon tegels

Century Pantheon tegels

De Century Pantheon tegels bestaat uit stoere steenlook vloertegels, waarbij meerdere kleuren tegels binnen de verschillende tegelkleuren bestaan. Pantheon tegels zijn van diversie kleien en natuurlijke materialen gemaakt van hoge kwaliteit. Deze zijn met elkaar gecombineerd binnen de tegels. Century Pantheon tegels staan prachtig in uw woonkamer of badkamer, maar ze zijn ook geschikt voor buiten. Bovendien zijn er bijzondere legcombinaties te maken met Century Pantheon tegels.

De Century Pantheon tegelserie kleuren zijn geïnspireerd door de planeten:

  • Venus
  • Ares
  • Jupiter
  • Mercure

De Century Pantheon vloertegels komen in zowel langwerpige als vierkante formaten: 50x100 cm, 50x50 cm, 30x60 cm, 25x50 cm en 25x25 cm. Ze zijn er in 5,3x5,3 cm in prachtig mozaïek dat op matten van 33,3x33,3 cm is gelegd. Tenslotte zijn er speciale stukken verkrijgbaar voor optimaal leggemak. De tegelserie is modulair en er zijn verschillende composities mogelijk. Zo kunnen de vierkante Century Pantheon tegels gecombineerd worden met de langwerpige tegels.

Bekijk de brochure (PDF) van Century de Pantheon tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Pantheon van Century? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Century. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Century Pantheon tegelserie.

Vraag een offerte aan